pratijkbuttons

P R A K T I J K G E G E V E N S

Algemeen

Onze praktijk houdt zich voornamelijk bezig met diergeneeskunde van gezelschapsdieren. Dit wil zeggen dat u altijd een afspraak kunt maken , of gebruik kunt maken van onze dagelijkse inloopspreekuren. Mocht er een aanvullend bloedonderzoek of Röntgenonderzoek plaatsvinden, dan maken we daar apart tijd voor. Indien wij niet voldoende zorg kunnen bieden, schromen wij niet om u door te verwijzen naar een specialist.

Operaties

Er wordt dagelijks geopereerd , maak daarvoor een afspraak bij onze assistente. Meestal kunt u de volgende dag al bij ons terecht.

Röntgen

Voor het maken van digitale Röntgenfoto's maken we veelal een aparte afspraak. Ook bieden wij de mogelijkheid om officiële HD-en ED foto's te maken. Deze worden opgestuurd naar de Raad van Beheer voor beoordeling.

Opleiding

Naast de gewone praktijkzaken zijn wij ook een opleidingsbedrijf. U kunt dan ook een student Diergeneeskunde bij mij aantreffen die na 6 jaar studeren aan de faculteit Diergeneeskunde nog 8 weken stage loopt in onze praktijk. Tevens bieden wij deze mogelijkheid aan dierenartsassistenten in opleiding.

Medicijnen en voer.

Het is mogelijk om medicijnen of voer af te halen. Graag vlak voor het spreekuur of op afspraak.

Locaties en openingstijden

Het is heel belangrijk dat u weet waar u terecht kunt. We hebben dagelijks inloopspreekuren zowel in Leersum als in Woudenberg. Daarnaast kunt u ALTIJD afspraken maken buiten spreekuurtijden. Maak daar gerust gebruik van. U mag ons altijd bellen, in de meeste gevallen krijgt u mij als dierenarts direct aan de lijn!!